Antena Căutare

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, interviu de colecţie despre cheia succesului! „Fiecare medalie are în spate multă muncă”

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, un interviu despre performanţă şi reuşită! Cum au ajuns antrenori de succes, dar şi care este secretul lor?

Octavian Bellu şi Mariana Bitang, un interviu despre performanţă şi reuşită! Cum au ajuns antrenori de succes, dar şi care este secretul lor?

Într-un interviu acordat celor de la Antena Stars, celebrii antrenori care au adus României numeroase motive de bucurie au oferit detalii surprinzătoare din cariera lor de succes.

"Fiecare medalie are în spate multă muncă şi multe sacrificii, din partea sportivului şi din partea antrenorului", a mărturisit Octavian Bellu.

VIDEO: Simona Halep a pus racheta-n cui și s-a apucat de fotbal! Imagini senzaționale cu număr 1 mondial

"Am fost extrem de exigenţi, dar am încercat în egală măsură să fim şi părinţi şi prieteni pentru sportive", a mai adăugat Mariana Bitang.

Urmăreşte clipul video de mai sus ca să afli mai multe detalii!

BREAKING NEWS! Decizie istorică în Liga 1: a fost introdus arbitrajul video. Când se va juca primul meci în care VAR-ul ... VIDEO. Simona Halep, vacanţă romantică?! Tenismena recunoaşte: "I'm în love"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x