Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

OFICIAL: Cea mai bună echipă din Liga 1 a anunțat două achiziții importante: un jucător de la Viitorul și unul de la Dinamo

Dacă FCSB transferă deocamdată doar din punct de vedere declarativ, rivala acesteia la titlu, CFR Cluj, transferă și oficial. Cea mai bună echipă din România după 22 de etape, şi-a prezentat oficial primele două achiziţii care întăresc echipa antrenată de Dan Petrescu pentru lupta la titlu.

Trupa din Gruia a definitivat toate detaliile contractuale şi au anunţat în mod oficial achiziţionarea atacantului George Ţucudean de la campioana Viitorul şi a lui Valentin Costache de la Dinamo.

”NE ÎNTĂRIM PENTRU PLAY-OFF!
CFR 1907 Cluj anunță primele două transferuri din această iarnă! Al doilea golgheter al Ligii 1 Betano în 2017, George Țucudean, și Valentin Costache, unul dintre cei mai buni tineri jucători din România, au semnat cu CFR! Cei doi fotbaliști s-au alăturat deja lotului pregătit de Dan Petrescu, iar astăzi vor efectua primul antrenament în Gruia! Țucudean și-a ales numărul 20 la CFR, iar Costache va purta tricoul cu numărul 18.
Clubul nostru le urează Bun Venit în familia CFR și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul “alb-vișiniu”!
- anunță CFR Cluj pe pagina oficială de facebook

Recomandari