OFICIAL: Se construiesc 4 stadioane noi în România. Iată echipele de tradiție care vor beneficia de arenele de lux

După stadionul ”Ion Oblemenco” din Craiova, inaugurat în această toamnă, fotbalul românesc primește alte vești excelente. Compania Naţională de Investiţii a emis astăzi un comunicat oficial prin care confirmă construirea a 4 noi stadioane în București!

Aceste noi stadioane, care fac parte din programul Euro 2020, sunt următoarele:

Stadionul Steaua: capacitate de 30.000 de locuri
Stadionul Dinamo: capacitate de 20.000 – 25.000 de locuri
Stadionul Rapid: capacitate de 15.000 – 20.000 de locuri
Stadionul Arcul de Triumf: capcitate 8,000 de locuri

Trei dintre aceste arene, Steaua, Rapid și Arcul de Triumf vor fi construite pe vechile amplasamente. În schimb, noua arenă a lui Dinamo va fi construită în vecinătatea actualei arene, conform gsp.ro. Astfel, vor dispărea velodromul şi o parte din poligonul de tir.

"A fost predată documentaţia, dată fiind schimbarea amplasamentului a fost înaintat în cadrul MDRAPFE propunerea de modificare a amplasamentului în Lista sinteză a subprogramului Complexuri sportive în vederea demarării ulterior a procedurii de aprobare a indicatorilor tehnico economici la nivel de studiu de prefezabilitate, respectiv fezabilitate" - comunicat CNI

Stadionul lui Dinamo va costa între 30 şi 38 de milioane de euro.

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri