Antena Căutare

OFICIAL: Stanciu și Chipciu au rămas fără antrenor! Rene Weiler, omul care a adus titlul cu numărul 34 la Anderlecht, a fost demis!

Rezultatele slabe din debutul acestui sezon i-au fost fatale antrenorului lui Anderlecht, Rene Weiler. Omul care a adus titlul cu numărul 34 pentru trupa lui Stanciu și Chipciu a fost concediat azi de gruparea din Bruxelles.

Într-un comunicat postat azi pe site-ul oficial, Anderlecht anunță despărțirea oficială de Weiler și numirea în funcția de interimari a tehnicienilor Nicolas Frutos, David Sesa și Thomas Binggeli.

”În cursul zilei de luni, Anderlecht şi Rene Weiler au decis încheierea colaborării. Rene a câştigat al 34-lea titlu al clubului, a ajuns în sferturile de finală în Europa League şi a calificat-o pe Anderlecht în grupele Champions League.

De asemenea, acesta a pus umărul la creşterea unor jucător precum Youri Tielemans şi Leander Dendoncker. Clubul îi mulţumeşte acestuia pentru serviciile depuse. Nicolas Frutos, David Sesa şi Thomas Binggeli vor forma stafful care se va ocupa de echipă, până la numirea unui nou antrenor”, se arată în comunicatul belgienilor.

După 7 etape din Jupiler League, Anderlecht ocupă locul 9, cu 9 puncte, la 9 în spatele liderului Club Brugge

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VIDEO: Scandal în Paradis. Cavani și Neymar s-au contrat pe un penalty! Decizia de ultimă oră a antrenorului Emery... ULTIMA ORĂ: Dinamo are un nou antrenor. Vasile Miriuță a bătut palma cu Ionuț Negoiță și va debuta în derby-ul cu FCSB...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x