Antena Căutare

Paolo Rossi: "Mutu putea fi cel mai bun atacant din lume, daca ar fi avut minte"

Paolo Rossi si fostii sai coechipieri din nationala Italiei cu care a cucerit titlul mondial in 1982 au ajuns la Iasi, acolo unde, vineri, de la ora 17, va avea loc reeditarea unuia dintre meciurile de legenda din istoria nationalei Romaniei.


Golgheterul Cupei Mondiale din 1982 a facut, imediat dupa aterizarea la Iasi, cateva declaratii despre jucatorii romani care evolueaza in Serie A.

„Romania are o mare traditie in fotbal. Ii cunosc foarte bine pe jucatorii romani care evolueaza in Italia. Mutu a fost in urma cu cativa ani cel mai bun atacant din Europa. Daca avea mai multa minte, Mutu ar fi fost cel mai bun atacant din lume! Chivu este un jucator extraordinar, care a reusit multe cu Inter. Acum, l-am vazut si pe Torje, care pare un tanar talentat", a declarat Rossi.

Fostul atacant al squadrei azzurra si al lui Juventus a avut si cateva sfaturi pentru tinerii jucatori romani: „Trebuie sa stie ca viata de fotbalist este dura. Ai 10-15 ani in care trebuie sa-ti demonstrezi valoarea. Eu cred ca Romania are in continuare tineri talentati si ca poate ajunge din nou sus".

Alaturi de Rossi, la Iasi mai sunt prezenti Stefano Tacconi, Claudio Gentile, Franco Baresi, Juseppe Dossena, Giancarlo Antognoni, Salvatore Toto Schillaci, Giuseppe Giannini, Alberigo Chicco Evani, Franco Causio si Roberto Mussi.

Din lotul Romaniei fac parte Romulus Gabor, Nicolae Ungureanu, Sorin Cartu, Ilie Balaci, Rodion Camataru, Ioan Andone, Nicolae Negrila, Costel Orac, Gino Iorgulescu si Gheorghita Geolgau, iar pe banca va sta Mircea Radulescu, secundul lui Mircea Lucescu la meciul decis de golul lui Boloni.

Otelul Galati, in pericol sa i se retraga titlul de campioana... Lewis Hamilton, penalizat de trei pozitii pe grila de start in MP al Indiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x