Antena Căutare

Parma Juventus 0-0 \ Batrana Doamna ramane pe locul secund

Juventus nu a reusit sa se impuna in deplasarea de la Parma, in prima restanta pe care o avea de jucat, si a ramas la un punct in spatele lui AC Milan, cu un juc mai putin disputat.

Seara perfecta pentru AC Milan. Nu numai ca trupa lui Allegri si-a asigurat biletele pentru sferturile Ligii Campionilor, dar rivalii din campionat s-au incurcat in deplasarea de la Parma.

Pe Ennio Tardini, Juventus a avut cele mai mari ocazii, insa portarul Nicola Pavarini s-a opus cu succes la ocaziile lui Matri si Pirlo.

Iar cand el nu a mai putut face nimic, bara a tinut cu gazdele. Asa s-a intamplat chiar in debutul partidei, cand lovitura de cap a lui Chielini a lovit-o.

Sebastian Giovinco, fotbalist detinut in coproprietate de Juventus si Parma a evoluat pentru galben-albastrii, insa nu a reusit sa-l invinga pe Gianluigi Buffon in rarele momente in care a avut ocazia.

Cu acest egal, Juventus acumuleaza 46 de puncte, cu unul mai putin decat AC Milan. Jucatorii lui Conte au, insa, un meci mai putin disputat.

Intr-o alta partida desfasurata miercuri seara, Atalanta a invins pe Genoa prin golul rezervei Marilungo.

Foto: Intact Images / EPA

O luna de absenta pentru Di Natale... Sapunaru nu a prins lotul pentru partida cu Manchester City...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x