Antena Căutare

Planeta se va scufunda? Planeta s-a scufundat, deja!

Trei meciuri fara victorie. La patru puncte de retrogradare. Lipsa de bani, lipsa de fani. Planeta Rapidului se scufunda mai repede decat si-ar fi putut imagina pesimistul Copos, retras in savarinele lui, departe de fiorul rece care bantuie Giulestiul

Problemele visiniilor au inceput imediat dupa sezonul trecut. Euroii pompati de Copos in proiectul lui Razvan s-au risipit precum cariera lui “Mucles” Apostol, adus ca un clarvazator al mijlocului de teren, ajuns undeva in tacerea echipelor de copii si juniori. Vazuti ca favoriti atunci, rapidistii n-au castigat nimic. Nici macar un loc de Champions League care sa mai acopere din investitiile facute.

Juniorul si-a luat lumea-n cap si a plecat departe de Giulesti si aproape de bani, lasand in urma un lot dezorientat si un club in picaj. La echipa a sosit Sabau, dar a plecat aproape o echipa. Rezilieri sau final de contract. Intre antrenamente cu o “mana” de fotbalisti, Nelutu avea de calificat echipa in grupele Europa League, acea luminita de la finalul tunelului numit faliment.

Cantonamentul din Scotia a tras primele semnale de alarma asupra modului in care se lucreaza la club. Meciuri si antrenamente amanate din cauza conditiilor meteo, neconsultate la plecarea din tara.

Nepregatiti, visinii au parasit rapid Europa dupa dusul rece cu Heerenveen. Batista pe tambal se regasea in oftatul la unison care aducea in ecuatie ghinionul din tur. Adevarul unui 0-4 nu poate sta ascuns in spatele nesansei, iar asta avea sa fie demonstrat in meciurile de campionat.

Sase puncte-n patru runde

Afectati psihic si financiar, rapidistii au clacat in competitia interna, unde au obtinut doar sase puncte dupa primele patru runde. Cu cererile de “demisie” in tribuna, Sabau – despre care se spunea ca face echipa dupa criterii…religioase, nu sportive -, a crezut ca a redresat corabia odata cu revenirea din meciul cu CFR. Intre infrangerile cu Pandurii si Steaua, galeria rapidista continua protestele si dupa succesele amarui cu Bistrita lui Tata Jean si Viitorul lui Hagi.

Finalul de linie al lui Sabau l-a constituit infrangerea cu Brasov. Ajunsi pe locul 10 in campionat, la patru puncte de retrogradare, rapidistii isi pun sperantele in Cupa Romaniei, competitia unde inca mai respira. Fanii nu mai striga “demisia”, aduc acum aminte de “Serie B”. Si Rada, interimarul de serviciu, vorbeste despre aerul rece al matineului. Nea Marian, traditionala manta de vreme rece, uns, pentru a sasea oara in cariera, din secund, principal, omul care a fost aproape pe toate pozitiile din organigrama clubului, nu mai poate!

Singurul care tace e Copos, garantul unui proiect esuat si ucigasul de vise ale suporterilor rapidisti. Planeta s-a scufundat de ceva vreme. Ramane sa vedem daca plutirea haotica a Rapidului se va finaliza pe fundul oceanului sau daca va fi trasa la mal de un posibil investitor. Un altfel de credul.

Infrant de viitorul partener: Tecau si Lindstedt, debut nefericit la Turneul Campionilor... Rugby la minus 130 de grade!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x