Antena Căutare

Povestea numarului 8! Lampard pleaca de la Chelsea la finalul sezonului

Acum 12 ani, pe vremea cand avea vreo 22 de primaveri, Frank Lampard deschidea portile pe Stamford Bridge. Venea dupa 148 de meciuri si 24 de goluri pentru West Ham.

Frank James Lampard. 34 de ani. Suporterii il alinta "Frankie". Si-a inceput cariera la West Ham United. Totul ca la carte. Juniorat, cantonamente, sacrificiu. La fel ca tatal sau.

Baietii n-au avut incredere in el, asa ca l-au dat la "coacere" la Swansea. Un an de imprumut. A stat doar sase luni, timp in care a jucat de noua ori si a punctat o singura data. Si-a rupt piciorul in '96 si a trebuit sa astepte dupa primul gol in tricoul lui West Ham pana anul urmator. Se intampla intr-un meci cu Barnsley. N-o sa-l uite niciodata.

In 1998-1999 a jucat in toate partidele echipei. Lipsit de accidentari, lipsit de suspendari. In 2001, dupa ce tatal sau si unchiul Harry Redknapp au fost concediati, a decis sa plece de la "clubul mama". Pentru 11 milioane de lire sterline, pustiul Frank a semnat cu Chelsea.

POVESTEA VIETII LUI AVEA SA SE SCRIE PE STAMFORD BRIDGE

Borcea are incredere in Talnar: "Va duce Dinamo in Europa"... FOTO! Inceput de an cu ghinion pentru Balotelli! Batut de antrenor, parasit de iubita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x