Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Presa italiană scrie despre un acord privind vânzarea clubului AS Roma. Gruparea recunoaşte discuţiile, dar neagă acordul

Presa italiană a anunţat un acord între omul de afaceri James Pallotta, proprietarul clubului AS Roma, şi compatriotul său Dan Friedkin pentru vânzarea grupării. AS Roma a emis un comunicat, în care recunoaşte negocierile, dar neagă încheierea unui acord.

James Pallotta a cumpărat AS Roma în 2012 şi de atunci echipa nu a câştigat niciun trofeu.

Rar prezent în Italia, miliardarul american este nepopular în rândul fanilor, care îi reproşează printre altele gestionarea cazurilor Francesco Totti şi Daniele De Rossi, legende ale echipei, îndepărtate din club.

Presa italiană a precizat că acordul prevede vânzarea clubului cu o sumă cuprinsă între 750 de milioane de euro şi un miliard de euro.

Texanul Dan Friedkin este proprietarul Friedkin Group, un consorţiu de servicii financiare.

Într-un comunicat, AS Roma a confirmat negocierile, dar a precizat că nu există un acord de vânzare.

"AS ROMA SPV LLC informează că nu a fost încheiat până acum un acord definitiv cu privire la un transfer al NEEP ROMA HOLDING S.p.A. şi al filialelor sale şi că o potenţială tranzacţie cu The Friedkin Group rămâne subiectul finalizării cu succes a formalităţilor legale", se arată în comunicat.

După 17 etape, AS Roma ocupă locul 4 în Serie A, cu 35 de puncte, în urma echipelor Inter Milano, Juventus, cu câte 42 de puncte, şi Lazio, cu 36 de puncte şi un meci nedisputat.

Sursa : news.ro

Recomandari