Căutare Live

Prima declarație a noului șef de la FRF: "Domnului Kassai îi aştept demisia mâine dimineaţă, pe biroul meu"

Răzvan Burleanu l-a anunțat deja pe fostul "locotenent" al lui Mircea Sandu că trebuie să-și găsească altă slujbă

Răzvan Burleanu l-a anunțat deja pe fostul "locotenent" al lui Mircea Sandu că trebuie să-și găsească altă slujbă

Prima declarație în noua sa calitate a lui Răzvan Burleanu a însemnat și prima victimă în rândul staff-ului fostului șef de la Casa Fotbalului: "Vreau să vă mulţumesc pentru încredere. V-am promis performanţă. V-am promis echidistanţă. De mîine trecem la treabă. Trebuie să completăm echipa în primele 2 luni.

Nu putem să conducem fără să ne consultăm. Domnului Kassai îi aştept demisia mîine dimineaţă pe biroul meu. Voi preşedintele tuturor, nu numai al celor care mi-au dat votul.

Această victorie vi se datorează după 24 de ani de închidere, cît domnia lui Ceauşescu, în care FRF arăta exact ca România de înainte de '89.

Vrem performanţă pe toate planurile. Nu vor mai fi derapaje. Alegerile de azi transmit un mesaj foarte puternic"

sursa: www.gsp.ro

Familiile greilor din fotbal condamnaţi, devastate!... Gică Popescu a aflat de la jurnale că a fost condamnat la închisoare!...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri