Căutare Live

Programul de miercuri al jucătorilor români la US Open

Ana Bogdan, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil şi Raluca Olaru vor evolua, miercuri, la US Open, după următorul program.

Ana Bogdan, Simona Halep, Horia Tecău, Marius Copil şi Raluca Olaru vor evolua, miercuri, la US Open, după următorul program.

Pe terenul 17, după un meci feminin care începe la ora 18.00, Ana Bogdan, locul 152 WTA, va evolua, după ora 19.30, cu croata Petra Martici, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22, în turul al doilea al probei feminine.

Pe terenul 4, după un meci de dublu masculin, care începe la 18.00, altul de dublu feminin şi un al treilea de simplu feminin, echipa Marius Copil/Nick Kyrgios (România/Australia) va da piept cu perechea Marcus Daniell/ Ken Skupski (Noua Zeelandă/Marea Britanie), în primul tur.

Pe terenul 6, după un meci de dublu masculin, care începe la ora 18.00, cuplul Raluca Olaru/Zhaoxuan Yang (România/China) va evolua cu americancele Jennifer Brady şi Alison Riske, în primul tur.

Pe terenul 7, tot după un meci de dublu masculin care începe la 18.00, Simona Halep şi Horia Tecău vor evolua în primul tur al probei de dublu mixt cu echipa Gabriela Dabrowski/Mate Pavici (Canada/ Croaţia), cap de serie numărul 2.

Sursa : news.ro

Gică Popescu anunţă că doar două stadioane vor fi gata înaintea CE, din cele patru care ar fi trebuit reconstruite... Rapid a împrumutat un jucător de la CSU Craiova, Hristos Vadasis...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri