Antena Căutare

Rafael Nadal: "Trebuie sa fiu apt 100% inainte de a reveni pe terenul de tenis"

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a declarat pentru cotidianul L'Equipe ca va reveni pe teren abia atunci cand va fi apt suta la suta.

"Situatia este foarte clara: trebuie sa ma ingrijesc mai intai, sa fiu perfect restabilit inainte de a decide unde si cand sa joc. Nu voi reveni decat atunci cand voi fi apt suta la suta. Nu vreau sa mai joc cu indoieli in privinta capacitatii mele fizice", a subliniat fostul numar 1 mondial, intr-un amplu interviu pentru publicatia franceza, citata de Mediafax.

Jucatorul de 26 de ani sufera din primavara de "de o inflamare a tesutului gras interrotulian la genunchiul stang (sindromul Hoffa)".

"In prezent nu sunt in stare sa merg pe teren. Nu am mai atins racheta, dar muncesc mult in fiecare zi ", a declarat Nadal.

Rafael Nadal nu a mai jucat din 28 iunie, de la infrangerea sa in turul doi la Wimbledon in fata cehului Lukas Rosol.

Un suporter stelist a primit un pumn de la un steward dupa ce a incercat sa-l loveasca pe Herea... UPDATE. Helmuth Duckadam a iesit din operatie. Interventia a fost un succes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x