Antena Căutare

Răsturnare de situație la FCSB! Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu transferul lui Gnohere

FCSB a obținut o calificare dramatică în play-off-ul de intrare în grupele Europa League contra croaților de la Hajduk Split. Eroul roș-albaștrilor a fost, ca mai în toate meciurile din acest sezon, Harlem Gnohere.

FCSB a obținut o calificare dramatică în play-off-ul de intrare în grupele Europa League contra croaților de la Hajduk Split. Eroul roș-albaștrilor a fost, ca mai în toate meciurile din acest sezon, Harlem Gnohere. ”Bizonul” a marcat o dublă în victoria cu 2-1, i-a asigurat scaunul lui Dică, a adus bucurie în rândul fanilor și l-a convins pe Becali să nu îl vândă.

În ziua meciului FCSB - Hajduk Split, Gigi Becali s-a sucit într-un interval de 4 ore. Înainte de meci, Becali spunea că negociază vânzarea francezului.

”Cei care nu au dat un milion au revenit. Le-am cerut un milion și jumătate. Au zis că nu îl vor. După meciul cu Hajduk, a doua zi, m-au sunat că dau 1,5 milioane. 'Nu mai e 1,5 milioane, e două', le-am zis. A crescut în valoare, dacă nu au vrut cu 1,5 milioane. Acum le cer două milioane, dacă mă sună” spunea Becali la ora 20:00, pentru TV Digisport.

Apoi, Becali a observat în timpul meciului chinuitor cu Hajduk Split FCSB stă într-un singur jucător și s-a sucit. Ex-patronul FCSB l-a lăudat pe atacantul francez de 30 de ani și a spus că îi va prelungi contractul și îi va oferi o mărire de salariu.

”Pe Gnohere nu-l mai vând. Nu mai pleacă niciodată de la Steaua. Îi fac contract nou. Dacă ne calificăm în grupe, e posibil să îi măresc salariul. Dar îi dau clauză. Mai primești 30.000 de euro, dar cu clauză. Îi dau 10.000 de euro în plus pentru fiecare kilogram în minus. Dacă se îngrașă la loc, îmi dă banii înapoi", a declarat Gigi Becali la miezul nopții.

FCSB - Sepsi Sf. Gheorghe LIVE VIDEO ONLINE... Revista presei sportive, 17.08.2018: FCSB, duel cu un român în play-off-ul Europa League; Lovitură de teatru: Pogba, la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x