Antena Căutare

Revenire de marcă la FCSB! Gigi Becali a confirmat transferul unui fost golgheter al roș-albaștrilor: ”Vrea să să vină din iarnă!”

După 2-1 cu Hapoel Beer Sheva, 7-0 cu ACS Poli, 6-1 cu Sănătatea Cluj și 5-2 cu ”U” Craiova, FCSB se impune și pe piața transferurilor cu o mutare de senzație.

Imediat după spectacolul de la Severin cu Craiova, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat revenirea unui atacant care scris istorie în perioada 2011-2013 la Steaua.

”Cred că Alibec pleacă în iarnă în proporție de 95%. Dar nu e problemă. Îl luăm pe Rusescu. Rusescu e marcator, chiar dacă nu a avut performanțe în ultima vreme. Rusescu e tot Rusescu. E marcator! A vorbit MM cu el, a zis că vrea să vină"​ a declarat Gigi Becali la Digisport.

Mutarea lui Rusescu la FCSB a fost anunțată și de presa bulgară în urmă cu câteva săptămâni. Imediat după ce înțelegerea dintre Rusescu și bulgarii de la ȚSKA Sofia a căzut, jurnaliștii de la sud de Dunăre anunțau că vârful român revine în Liga 1: ”Cel mai probabil Rusescu va juca pentru FCSB, dar momentan nu este nimic sigur.”, scria TopSport în septembrie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep a primit trofeul pentru numărul 1 mondial: "E greu. Mă logodesc cu tenisul"... Secretele liderului mondial! Simona Halep s-a destăinuit pentru WTA după ce a încheiat sezonul pe locul 1: ”Aceasta a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x