Revista presei sportive, 23.03.2018: trădarea anului în România - o legendă de la Dinamo vine la FCSB; amicale de lux în Europa: Germania-Spania, șocul zilei

 

Revista presei sportive de vineri este una care debutează cu o posibilă bombă de proporții pe scena fotbalului românesc. Citim din presa internă că un mare dinamovist, atât ca jucător cât și ca antrenor, este la un pas de a bate palma cu FCSB. De peste hotare aflăm că azi se joacă ”SuperCupa Mondială”, un meci de 5 stele între ultimele două campioane ale lumii.

Gazeta Sporturilor de azi ne prezintă un scenariu care, nu cu mult timp în urmă, părea a fi unul imposibil: Mircea Rednic antrenor la FCSB! Se pare că Gigi Becali nu e mulțumit de evoluția echipei din mandatul lui Nicolae Dică şi a negociat, în mare secret, cu Mircea Rednic. ”Puriul” poate veni oricând, fiind liber de contract, după ce s-a despărţit de Mouscron.

Din Gazetă mai aflăm că însuși legenda Cornel Dinu ar putea prelua clubul Dinamo, alături de Ioan Andone și Marius Niculae.

De la problemele interne, trecem la ”SuperCupa Mondială”. MARCA ne anunță că azi, la Dusseldorf, Germania și Spania, ultimele două campioane ale planetei, joacă în cel mai tare amical al anului.

Din AS citim toate informațiile despre amicalele tari de azi. Pe lângă acestea, mai aflăm că Sergio Ramos ajunge la 150 de selecții pentru ”Furia Roja”.

MUNDO DEPORTIVO și SPORT îl prezintă azi pe Arthur, noul transfer al Barcelonei, cel care se declară fan al lui Iniesta. Tot din ziarele catalane mai citim despre duelul zilei: Germania-Spania.

Un alt amical tare de azi se joacă pe Stade de France, acolo unde naționala lui Griezmann dă piept cu cea a lui Radamel ”El Tigre” Falcao”. Citim mai multe în L équipe

Din presa italiană citim azi o avanpremieră a meciului în care Italia, necalificată la Mondiale, dă piept cu marele Messi și Argentina!

Englezii, în schimb, deși au amical tare cu Olanda, tratează azi o problemă gravă a fotbalului zilelor noastre: rasismul! 

surse: diariosdefutbol.com, gsp.ro, twitter.comfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI