Antena Căutare

Rezultat-șoc în meciul Argentina - Venezuela, din preliminariile Cupei Mondiale. Messi, la un pas de a rata prezența în Rusia

Cu Lionel Messi pe teren, naționala Argentinei, antrenată de Jorge Sampaoli, a pierdut două puncte uriașe în lupta pentru calificarea la Cupa Mondială din Rusia. Deși întâlnea cea mai slabă echipă din grupă, ”lanterna” Venezuela, Argentina a remizat, 1-1, iar ultimele două runde se anunță de foc.

Pe Estadio Antonio Vespucio Liberti din Buenos Aires, Messi, Dybala, Di Maria, Icardi și Otamendi s-au văzut conduși din minutul 51 de Venezuela, după un gol marcat de Murillo. Golul izbăvitor al Argentinei a fost de fapt un auto-gol. Rolf Feltscher și-a trimis mingea în proprie poartă în minutul 54, iar Messi & co. rămân pe loc de Play-Off.

Cu două runde înainte de finalul campaniei de calificare din zona America de Sud, Argentina ocupă locul 5 în grupă, poziție la limita dintre calificarea directă la Mondial și cea a eliminării.

Iată clasamentul grupei după 16 etape:

1. Brazil – 37 p

2. Uruguay – 27 p

3. Colombia – 26 p

4. Peru – 24 p

5. Argentina – 24 p

6. Chile – 23 p

7. Paraguay – 21 p

8. Ecuador – 20 p

9. Bolivia – 13 p

10. Venezuela – 8 p

*primele 4 se califică direct la Mondial. Locul 5 va disputa un baraj

Meciurile rămase de jucat pentru Argentina:

5 octombrie 2017: Argentina - Peru
11 octombrie 2017: Ecuador - Argentina

Victorie uriașă pentru Mircea Lucescu! Turcia învinge constelația de vedete a Croației și visează la Mondialul din Rusia... Dramă în fotbalul românesc: a murit Nicolae ”Culai” Lupescu, tatăl lui Ionuț, jucător emblematic al Rapidului!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x