Antena Căutare

Rooney explica golul din foarfeca impotriva lui City: "Nu stiu unde s-a dus mingea"

Atacantul celor de la United a explicat intr-un interviu pas cu pas desfasurarea fazei golului pe care l-a reusit in returul sezonului trecut impotriva lui Manchester City.

Inaintea etapei din acest week-end, diferenta dintre City si United era de 7 puncte. Cu toate acestea, Wayne Rooney inca mai spera la titlu. Motivul? Experienta limitata a echipei conduse de Mancini de a gestiona o competitie de anduranta: „Avem o echipa buna si daca pana la finalul anului ne vom apropia de primul loc eu cred ca putem castiga. Avem o experienta in a lua trofee, City deocamdata nu stie cum sa faca acest lucru. Lumea trebuie sa stie ca acel 1-6 va fi razbunat pe terenul lor".

De altfel, atacantul adus de la Everton in primii ani ai deceniului trecut a declarat ca cel mai frumos moment din fotbal a fost golul din foarfece reusit in partida c City din sezonul trecut: „Nimic nu se compara cu acea executie. Ei trageau la titlu dar stiam ca daca vom invinge ii vom scoate din cursa. Imi amintesc perfect: eram intre 2 fundasi centrali, a venit o centrare de pe dreapta deviata, mingea era putin in spatele meu, am zis sa incerc o foarfeca. Nu am stiut unde s-a dus sutul dar apoi am auzit zgomotul tribunelor si mi-am dat seama ca am marcat. Apoi l-am vazut pe Joe Hart jos si mingea in plasa. Apoi la televizor am vazut ce s-a intamplat exact".

Stefan Radu a ingropat-o pe Lazio in derby-ul cu Juventus... Barcelona pierde la Getafe si se afla la 6 puncte de Real...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x