Antena Căutare

Saint Etienne, Echipa lui Nicolita, invinsa din nou la scor. Vezi toate rezultatele din Ligue 1!

Saint Etienne a incasat pentru a doara consecutiv 3 goluri, pierzand pe terenul lui Lorient. Bordeaux a condus cu 2-0 dar a fost invinsa de Toulouse cu 3-2, iar liderul Montpellier nu a reusit decat un egal la Brest.

Transferul lui Nicolita la Saint Etienne nu pare a fi unul de bun augur, cel putin pentru verzi. Dupa ce in etapa trecuta, trupa lui Cristophe Galtier a pierdut cu 3-1 pe teren propriu in fata lui Lille, astazi a incasat inca alte 3 goluri de la Lorient. Jucatorii lui Christian Gourcuff au punctat prin Aliadiere de doua ori si Coutadeur. Nicolita a fost pe banca de rezerve dar nu a evoluat niciun minut.

Liderul Montpellier s-a incurcat la Brest desi a condus cu 2-0 prin dubla lui Giroud. Gazdele au revenit insa si au punctat prin Vasat si Gentiletti.

Insa cea mai spectaculoasa rasturnare de scor s-a petrecut pe stade Municipal, acolo unde amfitrionii de la Toulouse erau condusi cu 2-0 de Bordeaux in minutul 40. Ambele goluri ale celor din Gironde au fost marcate de Diabete. Numai ca alb-violetii nu s-au impacat cu ceea ce era scris pe tabela de marcaj si au dat semnalul revenirii prin Tabanou din penalty in minutul 53. Cand trecuse exact o ora de joc, Capoue a egalat, pentru ca in prelungiri, Riviere, transferat de la Saint Etienne, sa marcheze golul victoriei.

Iata rezultatele inregistrate in meciurile desfasurate sambata in Ligue 1:

Auxerre - Caen 1-1
Brest - Montpellier 2-2
Lorient - Saint Etienne 3-0
Nice - Ajaccio 3-0
Toulouse - Bordeaux 3-2
Valenciennes - Dijon 4-0
Lille - Sochaux 1-0 (minutul 56)

foto:

Cristi Tanase a comis-o din nou: l-a certat pe Farfan in romana... Astra se impune cu 2-0 in fata lui Gaz Metan Medias...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x