Antena Căutare

Arbitrul Thompson ii poarta ghinion lui Piturca! Al doilea meci pierdut cu scotianul la centru!

Thompson este piaza rea pentru Victor Piturca! I-a arbitrat pe ''tricolori'' si la Austria-Romania 2-1, meciul dupa care Piturca s-a retras prima data de la nationala. Acum i-a inebunit pe suporterii de pe Arena Nationala: a dat un penalty usor pentru olandezi si i-a refuzat unul lui Adi Popa.  

Scandalul a inceput in prelungirile primei reprize cand Thompson a acordat usor un penalty pentru olandezi. In partea a doua Adi Popa a fost doborat in careurl oaspetilor dar scotianul nu a mai vazut nimic. Toti oamenii din fotbal au reactionat virulent la adresa arbitrului, imediat dupa sfarsitul partidei:

''Arbitrul a inventat un penalty pentru ei, iar noua ne-a refuzat un penalty clar. Scorul e mincinos!'' (Dan Petrescu)

''O nedreptate prin prisma faptului ca arbitrul a speculat orice neatentie in favoarea olandezilor.'' (Anghel Iordanescu)

Romanii stiau dinainte ca Thompson trage cu echipele mari, anul trecut in Franta-Bosnia, scor 1-1, le-a refuzat oaspetilor o lovitura de la unsprezece metri si a inventat alta pentru cocosi.

Dar, suporterii romani nu au putut sa treaca usor peste faptul ca arbitrul scotian le-a furat de sub ochi meciul de pe Arena Nationala. Fanii "tricolori" au vandalizat, ieri, pagina de Wikipedia a scotianului. Pe profilul "centralului" din enciclopedia in engleza au aparut injurii si insulte in limba romana. Modificarile au fost inlaturate de administratorii site-ului cateva ore mai tarziu.

Copos il ataca pe Gigi Becali: "Stelistii de la lot au tras in jos nationala!"... Steaua a mai castigat o batalie cu Dinamo! Ros-albastrii, mai numerosi la nationala fata de elevii lui Bonetti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x