Antena Căutare

Selectionerul Romaniei: “Trebuie sa pregatim cat mai bine preliminariile pentru CM 2014 si sa urcam cat mai repede in urna a doua"

Victor Piturca, selectionerul echipei nationale a Romaniei, a vorbit despre meciul de maine cu Belarus.

"E foarte important ca toti baietii sunt apti de joc. Vreau sa castigam cele doua jocuri, avem nevoie de victorii, de incredere si ca suporterii sa vina langa echipa nationala. Trebuie sa pregatim foarte bine viitoarea campanie de calificare. Miza exista la nationala chiar si la un meci amical. Voi incerca sa introduc pe teren cei mai in forma jucatori ai momentului.

Vedeti care sunt dezavantajele, ajungi in urna a patra si nu mai poti sa te califici. Trebuie sa urcam cel putin in urna a doua cat mai repede. Sunt dezamagit de numarul redus de suporteri. In marea majoritatea a tarilor, stadioanele sunt pline la meciurile nationalei, dar noi gonim suporterii", a spus Victor Piturca.

...despre Bosnia - Luxemburg: "Nu ma astept la o surpriza, sper. Am avut mare ghinion la victoria Bosniei din ultimele minute cu Belarus, asa ca sper sa avem noroc la meciul cu Luxemburg. Pentru Bosnia e un meci decisiv si e putin probabil ca Luxemburg sa faca surpriza, dar e putin probabil."

...despre zvonurile privind transferul lui Gabi Torje la Barcelona: "Mi-as dori, dar nu cred. Torje trebuie sa marcheze 25-30 de goluri la Udinese si sa joace meciurile pana la sfarsit pana la un astfel de transfer."

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Narcis Raducan: "Exista sanse sa jucam in Ghencea derbiul cu Rapid"... Mutu la conferinta: "Vreau sa fiu primul de la nationala care inscrie pe noul stadion”. Bine ca nu e convocat Alexa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x