Antena Căutare

Serena Williams s-a impus in finala de la US Open

Serena Williams a castigat ultimul turneu de Mare Slam al anului, dupa ce s-a impus in finala de la US Open in fata Victoriei Azarenka. Williams s-a impus in trei seturi, scor 6-2 2-6 7-5, intr-un meci ce a durat 138 de minute.

Americanca a facut o partida senzationala, reusind sa castige patru gameuri la rand dupa ce initial a salvat o minge de meci.

Serena Williams, in varsta de 31 de ani, isi adauga in palmares cel de-al patrulea titlu de simplu la Flushing Meadows, dupa cele obtinute in 1999 (6-3, 7-6 cu elvetianca Martina Hingins), 2002 (6-4, 6-3 in finala cu sora sa, Venus) si 2008 (6-4, 7-5 cu sarboaica Jelena Jancovic). Ea a egalat o performanta reusita in anii '80 de Martina Navratilova.

“M-a bucurat foarte mult aceasta victorie. As minți daca as spune ca am vrut sa fie un meci atat de lung. Totusi, nimic nu este mai placut decat sa castigi un meci atat de disputat intr-o finala de Grand Slam”, a spus Serena.
La randul sau, bielorusa a avut puterea sa-i recunosca superioritatea: “Pentru mine ea este cea mai mare jucatoare din toate timpurile. A dus tenisul la un alt nivel”.

Anul 2012 a fost unul cu adevarat special pentru tenismena americanca, dupa titlul obtinut la Wimbledon si medalia de aur de la Jocurile Olimpice de vara de la Londra. Serena si-a mai adaugat in cont inca 1,9 milioane de dolari, premiul pentru castigarea finalei de la US Open

Autogol uluitor al unui portar din Brazilia! I-a scapat mingea in poarta cand s-a ridicat de la pamant... HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x