Antena Căutare

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Madrid

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii în valoare totală de 3.671.405 euro, informează site-ul oficial al competiţiei, citat de antena3.ro.

Halep a învins-o, în turul doi, cu scorul de 6-4, 6-4, după o oră şi 23 de minute, pe Lara Arruabarrena, beneficiară a unui wild-card şi poziţia 145 în ierarhia mondială.

În optimi, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Irina-Camelia Begu, beneficiară a unui wild-card şi locul 117 WTA, şi Sabine Lisicki, a 15-a favorită şi poziţia a 16-a în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în această fază, Halep va primi 120 de puncte WTA şi un cec în valoare de 45.530 de euro.

Roger Federer trăieşte un "adevărat miracol"! Soţia lui a adus pe lume, din nou, GEMENI... VIDEO: Cea mai tare LOVITURĂ INDIRECTĂ din ISTORIE! Schema preferată a JAPONEZILOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x