Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Se mărită Halep?! Tenismena a dezvăluit unde își dorește să facă nunta: „Viața mea o să fie împlinită ”

Simona Halep pare mai decisă ca oricând să renunțe la statutul de „burlăciță” și a anunțat locul în care va face nunta cu alesul inimii sale. Marea noastră campioană a vorbit deschis despre evenimentul așteptat de o țară întreagă

Simona Halep pare mai decisă ca oricând să renunțe la statutul de „burlăciță” și a anunțat locul în care va face nunta cu alesul inimii sale. Marea noastră campioană a vorbit deschis despre evenimentul așteptat de o țară întreagă.

Gândurile de a-și oficializa relația în fața ofițerului de Stare Civilă îi dau târcoale sportivei clasate pe locul 4 în topul jucătoarelor profesioniste de tenis. ”Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte”, a dezvăluit Simona Halep, care trăiește o poveste de dragoste alături de Toni Iuruc, un milionar machedon. Despre ”nunta de vis”, Simo a mărturisit: „N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii”, a spus Halep, conform Libertatea, sportiva declarând totdată că-și dorește copii pentru a avea o viață împlinită pe toate planurile.