Antena Căutare

Simona Halep pusă într-o postură jenantă: „Sunt blocată în Elveția. Cine-mi poate trimite 500 de euro, vă rog!”

Simona Halep a avut parte de un șoc, contul de Instagram i-a fost spart. "Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveţia şi contul meu bancar nu funcţionează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în week-end.

"Hei, mă poate ajuta cineva, vă rog! Sunt blocată în Elveţia şi contul meu bancar nu funcţionează aici. Pentru 500 de dolari înapoiez 1.500 de dolari până în week-end. Am un cont de Zelle.”, ar fi fost mesajul apărut pe contul campioanei de la Wimbledon - Simona Halep - potrivit unor capturi prezentate pe Twitter.

La ora transmiterii acestei ştiri, contul Simonei Halep de pe Instagram, urmărit de 1,3 milioane de utilizatori, este funcţional, iar mesajul a fost şters.

În realitate, contul de Instagram al Simonei Halep ar fi fost spart, marţi, de hackeri, care, în numele jucătoarei, ar fi cerut suma de 500 de dolari.

Ultimul mesaj postat a fost: „Vreţi să faceţi bani rapizi? Faceţi click pe link-ul...”. Acest ultim anunţ a primit peste 18.000 de like-uri.

După câteva ore bune, situația s-a rezolvat. Simona Halep a postat pe contul de Twitter un mesaj prin care le spunea fanilor că și-a recuperat contul de Instagram: „Totul s-a rezolvat!”.

Citește și:

Sancţiuni după Copa America: Messi, o etapă de suspendare, preşedintele federaţiei argentiniene, retras din funcţia de m... Jucătoarea de tenis Beatriz Haddad Maia a fost suspendată temporar pentru dopaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x