Antena Căutare

Sorana Cîrstea s-a calificat în turul al treilea al US Open, fază în care ar putea evolua cu Simona Halep

Sorana Cîrstea, locul 106 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, pe spaniola Aliona Bolsova, locul 100 WTA, calificându-se în turul al treilea al US Open. Cîrstea poate juca împotriva Simonei Halep, dacă fostul lider WTA trece de americanca Taylor Townsend.

Cîrstea a avut 3-1 în primul set, apoi a pierdut cinci ghemuri la rând şi setul, cu 6-3. La 3-5 şi 40-40, românca s-a certat minute în şir cu arbitrul de scaun, după ce vântul i-a zburat şapca în momentul în care servea şi ea a comis o dublă greşeală. Cîrstea voia să mai servească o dată, a cerut să fie chemat supervizorul turneului, dar nici acesta nu i-a dat dreptate. Meciul a fost întreupt vreo zece minute şi apoi Cîrstea şi-a pierdut sevriciul.

Acest incident nu a împiedicat-o pe Cîrstea să câştige următoarele două seturi şi să se impună după două ore şi cinci minute, pentru a doua calificare din carieră în această fază la US Open, după cea din 2009.

Accederea în manşa a treia este recompensată cu un premiu de 163.000 de dolari şi cu 130 de puncte WTA.

Sursa : news.ro

FCSB a fost eliminată de Vitoria Guimaraes în play-off-ul Ligii Europa... Florin Tănase: După jocul de astăzi, dacă ne calificam era nedrept. Sunt foarte multe de schimbat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x