Antena Căutare

Steaua - Chelsea 0-4! Si putea fi si mai rau...

Steaua a fost surclasata de Chelsea Londra cu scorul de 4-0 pe Arena Nationala, in cel de-al doilea meci din cadrul grupelor Ligii Campionilor. Golurile partidei au fost inscrise de Ramires, dubla in minutele 20 si 55, Georgievski, autogol min. 44, si Lampard (90).

Peste 40.000 de mii de fani ai ros-albastrilor sperau ca Steaua sa repete performanta din primavara, atunci cand formatia antrenata de Laurentiu Reghecampf a invins Chelsea cu 1-0, insa englezii au facut legea pe teren de data aceasta.

Jose Mourinho nu-si permitea sa piarda al doilea meci consecutiv si dorinta sa de victorie s-a vazut inca din startul partidei. Chiar daca l-a pierdut pe Torres (a iesit accidentat dupa numai 11 minute), inlocuitorul sau, Samuel Eto’, o a avut o contributie importanta in desfasurarea meciului.

Englezii au deschis scorul in minutul 20, dupa ce Schurrle a patruns pe stanga si a centrat in fata portii, iar Ramires a marcat din apropiere, la o deviere a lui Eto'o.

Cu un minut inainte de finalul primei reprize, sutul lui Eto'o, scapat singur pe partea stanga, a fost deviat nefericit de Georgievski in propria poarta.

Chelsea a continuat sa domine partida si dupa pauza, iar in minutul 55 a venit si golul trei. Centrarea lui Schurrle a fost prelungita de Oscar, iar Ramires a inscris cu un sut la coltul scurt.

Au urmat o serie de ocazii uriase de o parte si de cealalta (englezii au avut si o bara), iar in minutul 90, Lampard a inchis tabela cu un sut de la marginea careului de 16 metri.

Steaua pierde astfel cel de-al doilea sau meci din Liga Campionilor si ocupa ultimul loc in grupa cu zero puncte si fara gol marcat. In cealalta partida a Grupei E, Schalke s-a impus pe terenul lui Basel (1-0).

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Georgievski (Varela '70), Szukala, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Filip - Ad. Popa (Tatu '46), Stanciu, Tanase - Piovaccari (Kapetanos '46). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

Chelsea Londra: Cech - Ivanovici, David Luiz, Terry, A. Cole - Oscar (Azpilicueta '78), Ramires, Lampard - Mata (Willian '81), Fernando Torres (Eto'o '11), Schurrle. Antrenor: Jose Mourinho.


CLASAMENT - Grupa E

1. Schalke 2 2 0 0 4:0 6
2. FC Basel 2 1 0 1 2:2 3

3. Chelsea 2 1 0 1 5:2 3
4. Steaua Buc. 2 0 0 2 0:7 0

Urmatoarele meciuri (22.10):
Schalke - Chelsea
Steaua - Basel

Bani mai multi pentru calificarea la Mondialul din Brazilia! Primele stabilite de FRF... "Fulgerul" Bolt, nominalizat pentru titlul de atletul anului 2013...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x