Antena Căutare

Steaua-Dinamo Tbilisi, in turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Cap de serie inaintea tragerii la sorti, Steaua Bucuresti va avea parte de-un adversar complicat in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Ros-albastrii vor da piept cu Dinamo Tbilisi, formatie antrenata de Dushan Uhrin Jr, fostul tehnician al lui Poli Timisoara

In prima mansa a turului secund din Liga, georgienii de la Dinamo Tbilisi au castigat cu 6-1 in fata celor de la Streymur si, cel mai probabil, vor fi adversarii Stelei in faza imediat urmatoare a competitiei.

Aproape calificati, dupa 3-0 cu Vardar, ros-albastrii vor juca meciul tur in deplasare, urmand ca soarta calificarii sa fie decisa in fata propriilor fani, pe Arena Nationala.

"Dinamo Tbilisi este o echipa foarte puternica si vom avea parte de-o deplasare complicata. Dushan Uhrin Jr este un antrenor foarte bun, care stie campionatul romanesc. I-am urmarit in pregatire si stim la ce sa ne asteptam", a declarat, imediat dupa tragere, Mihai Stoica.

VIDEO: Guardiola, la un pas sa fie facut KO de propriul jucator! Cum a reactionat tehnicianul... Adversari grei pentru Petrolul, Astra si Pandurii! Vitesse, IFK Goteborg si Hapoel Tel Aviv sunt variantele dificile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x