Antena Căutare

Steaua - FC Copenhaga 1-0/ Ros-albastrii obtin cu noroc prima victorie in Europa League

Steaua a izbutit prima victorie in Europa League dupa ce a invins cu 1-0 pe FC Copenhaga, intr-un meci contand pentru etapa a doua din faza grupelor. In minutul 83, Sigurdsson a deviat mingea in propria poarta la o faza la care a contribuit si Nikolic.

Dupa remiza obtinuta la Stuttgart, ros-albastrii aveau nevoie de victorie impotriva lui FC Copenhaga pentru a nu-si complica situatia in grupa. Pe un stadion arhiplin, echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf a facut o prima repriza foarte slaba, fara nicio ocazie notabila la poarta danezilor.

In repriza secunda, Reghe ii introduce Chipciu si Nikolic si apar primele faze importante la poarta oaspetilor. Prima actiune periculoasa a Stelei vine in minutul 57, cand reluarea lui Nikolic din centrarea lui Pirvulecu s-a oprit in bratele lui Wiland.

Varful muntenegrean a mai irosit o ocazie mare in minutul 72, dar si Steaua a tremurat serios la reluarile lui Cornelius si Jorgensen.

Ros-albastrii au inscris golul victoriei la o faza hilara. In minutul 83, centrarea lui Tanase a fost deviata de un fundas danez in Nikolici, iar din muntenegrean balonul l-a lovit pe Sigurdsson si Wiland a fost invins.

In urma acestui rezultat, Steaua a devenit lider al Grupei E din Europa League, avand sanse mari de calificare in primavara. In celalalt meci al grupei, Molde a castigat surprinzator in fata lui Stuttgart, pe teren propriu, scor 2-0. (foto: gsp.ro)

Au evoluat echipele:

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - G. Matei (Rusescu '64), Gardos, Chiriches, Parvulescu - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Prepelita (Chipciu '46), Cr. Tanase - Rocha (Nikolici '46). Antrenor: Laurentiu Reghecampf.

FC Copenhaga: Wiland - Jacobsen, Sigurdsson, Stadsgaard, Bengtsson (Santin '85) - Gislason (Vingaard '72), Claudemir, Kristensen, Delaney - Jorgensen, Cornelius. Antrenor: Ariel Jacobs.


Grupa E, rezultatele serii:

Molde - Stuttgart 2-0
(Berget 58', Chima 88')

Steaua - FC Copenhaga 1-0
(Sigurdsson 83' autogol)


Clasament

1. Steaua 2 1 1 0 3-2 4 pct
2. Molde 2 1 0 1 3-2 3
3. Copenhaga 2 1 0 1 2-2 3
4. Stuttgart 2 0 1 1 2-4 1

Urmatoarele meciuri:

Steaua - Molde
Stuttgart - FC Copenhaga (ambele pe 25 octombrie).

Steaua vrea sa doboare recordul de suporteri pe ''National Arena''! Au fost tiparite 7000 de bilete suplimentare ... Europa League: Atletico Madrid castiga in prelungiri. Liverpool - Udinese 2-3. Vezi rezultatele inregistrate in etapa a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x