Antena Căutare

Steaua se reintoarce in Ghencea din februarie

Stelistii se reunesc pe 9 ianuarie tot la Mogosoaia, dar sunt sanse mari ca ei sa revina in baza traditionala de la inceputul lunii urmatoare.

Ca si in a doua jumatate din 2011, Steaua va incepe si anul acesta tot la Mogosoaia, in baza de pregatire a Federatiei. Dar Becali a continuat discutiile cu oamenii din Ministerul Apararii si exista sanse bune pentru intoarcerea in Ghencea. Revenirea nu se va face insa mai devreme de luna februarie, asta si din cauza programului pe care il au "militarii" in perioada urmatoare, cu stagii de pregatire la Poiana Brasov si apoi in Antalya, deci in afara Bucurestiului, o situatie in care oricum n-ar avea nevoie de facilitatile Complexului Steaua.

Gigi e si el hotarat sa semneze un nou acord cu Armata, chiar daca echipa va continua sa joace toate meciurile foarte importante pe National Arena, deci inclusiv turul cu Twente, de pe 16 februarie. In Ghencea se vor desfasura antrenamentele si cantonamentele din timpul sezonului, plus partide contra unor adversare precum Sportul ori Ceahlaul, formatii mai slab cotate. Ros-albastrii mai au un interes pentru care se intorc in baza lor istorica: acolo vor reveni toate grupele de juniori ale clubului, care pana acum s-au pregatit pe diverse terenuri inchiriate.

Ce program au stelistii in viitorul apropiat:
- Fotbalistii se reunesc pe 9 ianuarie si a doua zi e programata vizita medicala
- Pe 12 ianuarie se pleaca la Poiana Brasov, pentru un stagiu de 9 zile, in care antrenamentele vor fi exclusiv fizice
- Intre 25 ianuarie si 9 februarie, echipa va fi in Antalya, cantonata in localitatea Lara. Pe 29 ianuarie va fi primul amical, cu Levski Sofia. Cel mai tare test din iarna asta e programat pe 5 februarie, impotriva lui Kuban Krasnodar
- Pe 16 februarie e turul "16"-imilor Europa League, cu Twente, la Bucuresti. Mansa a doua, din Olanda, va fi pe 23 februarie.
- Primul meci de campionat din 2012 va fi pe 26 februarie, la Mioveni.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Manchester City castiga cu Liverpool si ramane lider... Legea combaterii violentei la evenimentele sportive a fost promulgata: Pedepse mai aspre pentru huliganismul de pe stadi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x