Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Stoichita confirma implicarea lui Becali in alcatuirea echipei: "El nu trimite biletele, face sugestii verbale"

Fostul tehnician al Stelei a comentat ultimele scandaluri aparute in curtea Stelei, criticandu-l pe patronul Gigi Becali pentru ca vorbeste de alti antrenori cand el are deja un tehnician la echipa.

Stoichita a confirmat ca Becali are obisnuinta sa alcatuiasca echipa, dar nu asa cum s-a scris in presa, prin biletele trimise bancii tehnice.

"Gigi ar trebui sa se opreasca sa mai discute despre alti antrenori, trebuie sa-i dea o sansa si lui Ilie Stan. A facut insa si antrenorul greseala sa spuna ca nu e el de vina pentru infrangerea cu Ceahlaul. A fost lipsit de diplomatie, ar trebui sa-si apere jucatorii. Povestea cu biletelele trimise pe banca nu mi se pare reala. Gigi nu trimite biletele, face sugestii verbale", a spus Stoichita la o televiziune de sport.

Fostul tehnician al Stelei a comentat si prestatia campioanei Otelul in Liga Campionilor, declarand ca numai rusinoasa nu poate fi numita.

"In Romania n-avem bani sa investim in jucatori care au valoare de Champions League. Noi preferam sa crestem jucatorii. Nu poti sa spui despre Otelul ca a avut o evolutie rusinoasa, astea sunt posibilitatile fotbalului de la noi. E meritul lor ca au ajuns pana acolo si, cu putin noroc si putina atentie ar fi putut scoate puncte", a mai spus Stoichita.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Recomandari