Antena Căutare

Super-revenire la FCSB! Un jucător care a scris istorie în tricoul roș-albaștrilor, aproape de a semnat cu clubul lui Gigi Becali

Transfer surpriză în Liga 1. Deși conducerea celor de la FCSB se declara împotriva repatrierilor, considerându-le, prin vocea lui Mihai Stoica, ”ciorbe reîncălzite”, o revenire spectaculoasă se anunță la vicecampioana României.

Presa din Rusia scrie azi că FCSB este aproape de a transfera unul dintre jucătorii care au scris istorie în tricoul roş-albastru în ultima jumătate de deceniu. Este vorba despre nimeni altul decât Alexandru Bourceanu (32 de ani), care în prezent evoluează pentru Arsenal Tula.

Conform publicației Sport Express, gruparea patronată de Gigi Becali i-a oferit mijlocaşului un contract pe doi ani.

Alexandru Bourceanu are un sezon bun la Arsenal Tula, fiind titular de drept la formația de primă ligă din Rusia.

Venirea lui Bourceanu la FCSB a fost anunțată indirect de discursul patronului FCSB, Gigi Becali, venit după meciul pierdut cu CSM Poli Iași. Vineri seară, Becali și-a distrus mijlocașii centrali, în frunte cu Nedelcu, despre care a spus că a fost ”mort” în acest meci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

175 de meciuri are mijlocașul în tricoul roș-albaștrilor, reușind să înscrie de 4 ori și să ofere 29 de pase de gol colegilor.

Bourceanu a reușit să câștige 3 titluri, o Cupă a României, două Cupe ale Ligii și o Supercupă a României cu roș-albaștrii, fiind pentru o perioadă și căpitanul echipei.

Lovitură de teatru în Liga 1! Ce se întâmplă cu Olimpiu Moruțan, jucătorul ”ca și transferat la FCSB”. Anunțul Botoșaniu... Povestea de film a unicului Grand Slam câștigat de Jana Novotna. A plâns pe umerii Ducesei de Kent și i-a ”furat” trofeu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x