Antena Căutare

Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Svitolina e sinceră: ”Mă așteptam să fie o partidă grea”

Jucătoarea ucraineană Elina Svitolina a declarat, miercuri, că se aştepta ca meciul cu Simona Halep să fie foarte greu, subliniind că a reuşit să rămână concentrată pe tot parcursul întâlnirii.

Elina Svitolina a recunoscut că se aştepta ca meciul cu Simona Halep să fie foarte greu, subliniind că a reuşit să rămână concentrată pe tot parcursul întâlnirii.

VIDEO | Simona Halep - Elina Svitolina 5-7, 3-6. Halep pierde primul meci la Turneul Campioanelor

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Simona Halep, locul 5 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, de ucraineanca Elina Svitolina, locul 8 WTA, deţinătoarea trofeului, în etapa a II-a a Grupei Violet a Turneului Campioanelor.

VIDEO | Halep i-a cerut ajutorul lui Darren Cahill. Ce dialog au avut cei doi

Elina Svitolina se califică după acest meci în semifinale.

Halep rămâne cu un premiu de 690.000 de dolari şi are asigurate 375 de puncte WTA. În ultima etapă, ea va evolua, vineri, cu Karolina Pliskova.

În al doilea meci al zilei de miercuri se vor întâlni învinsele din prima zi, canadianca Bianca Andreescu, locul 4 WTA, şi jucătoarea cehă Karolina Pliskova, locul 2 WTA.

Sursa : news.ro

Bianca Andreescu a abandonat meciul cu Karolina Pliskova şi este eliminată de la Turneul Campioanelor... Bianca Andreescu a abandonat în meciul cu Karolina Pliskova. A avut nevoie de îngrijiri medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x