Antena Căutare

VIDEO! Tom Cruise a fost la derbyul City-United. N-a inteles nimic!

Derbyul orasului Manchester a avut parte de invitati de seama in tribunele Stadionului Etihad, acolo unde, printre cei 47166 de spectatori, s-au aflat Tom Cruise si Robert Duvall.

Tom Cruise a fost degeaba la derbyul dintre Manchester City si Manchester United. Trimis de bunul sau prieten David Beckham, retinut cu ceva treaba in Los Angeles, starul din "Misiune Imposibila" n-a inteles mare lucru din evenimentele desfasurate pe teren.

Nici n-ar fi de mirare, caci pentru Tom Cruise confruntarea orasului Manchester a reprezentat primul meci de fotbal trait pe viu din ultimii ani. "Este primul meci pe care il vad in Anglia. Daca nu ma insel, ultima data pe un stadion de fotbal am fost undeva prin anii 80", a spus Cruise, care nu s-a decurcat prea bine nici atunci cand a trebuit sa vorbeasca despre asteptarile pe care le are de la partida si l-a adus in discutie pe amicul David Beckham: "Cred ca va fi frumos... David Beckham si-ar fi dorit cu siguranta sa fie aici, sigur e gelos pe mine".

Inainte de startul partidei, actorul de 50 de ani a inspectat si suprafata de joc. In afara faptului ca e "putin umeda", Tom Cruise n-a gasit altceva de spus in momentul in care a fost intrebat de senzatia traita pe gazon.

sursa foto: Hepta.ro

Inevitabilul s-a produs! Leo Messi a doborat recordul lui Gerd Muller! 86 de reusite in 2012... Inca o data "tunar"! Henry, aproape de o revenire la Arsenal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x