Antena Căutare

U Cluj a pierdut amicalul de lux cu Lazio, scor 1-4

Universitatea Cluj a pierdut meciul amical disputat impotriva lui Lazio la Fiuggi, o mica localitate din apropierea Romei. Echipa din capitala Italiei s-a impus cu 4-1, o diferenta totusi prea dura pentru felul in care s-au desfasurat ostilitatile.

Lazio a aliniat o formula apropiata de cea care va evolua in Serie A, din care nu au lipsit vedetele Matuzalem, Hernanes, Zarate sau Klose, insa prima ocazie a partidei le-a apartinut clujenilor, prin Claudiu Niculescu, care a incercat o foarfeca laterala reusita doar pe jumatate.

Italienii au replicat prin cateva suturi ale lui Matuzalem si Klose, inainte ca Hernanes sa aiba prima sansa importanta la poarta lui Popa. Tot mijlocasul brazilian a fost cel care a deschis scorul, transformand un penalty dictat dupa un fault asupra lui Klose, cu putin timp inainte de pauza.

Claudiu Niculescu si Cristea au fost aproape de a egala in startul partii secunde, dar ratarile celor doi s-au razbunat si, in decurs de cinci minute, Klose si Brocchi au dus scorul la 3-0 in favoarea lazialilor. Del Neri a marcat si el cu un sfert de ora inainte de final, inainte ca formatia lui Ionut Badea sa reuseasca golul de onoare prin Cojocnean.

„Pentru noi a fost un test bun, chiar daca l-am pierdut de o maniera clara. Ei nu se joaca, fiindca investesc milioane de euro in jucatori", a spus Ionut Badea la final.

Clujenii revin duminica in tara si asteapta duelul cu Steaua din etapa a 3-a din Liga I, care va avea loc weekend-ul viitor, la Ploiesti.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

Lyon, lider in Franta dupa prima etapa... VIDEO! Gica Hagi: "Refuz si pe Barcelona daca ma oferteaza. Hagi nu e oricine, imi permit sa spun asta"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x