Antena Căutare

BREAKING NEWS! ”U” Craiova și-a vândut încă o vedetă din trio-ul ofensiv al sezonului trecut. Cu cine a semnat jucătorul

”U” Craiova, cea mai spectaculoasă echipă a sezonului 2017-2018 din Liga 1, s-a despărțit de încă o piesă grea din ultimii ani. După vânzările lui Alexandru Băluță la Slavia Praga și Vladimir Screciu la Genk, astăzi a plecat și Gustavo de la echipa din Bănie.

Gustavo Di Mauro Vagenin (26 de ani) a plecat miercuri seară în China, la Liaoning, anunță digisport. În schimbul brazilianului, ”U” Craiova va primi 800.000 de euro primește. În această vară, Gustavo tocmai intrase în ultimul an de contract cu oltenii și era destul de reținut în privința prelungirii.

Gustavo a fost unul dintre jucătorii exponențiali din mandatul lui Devis Mangia la Craiova. A jucat 35 de meciuri în sezonul trecut și a marcat 14 goluri. Gustavo, Băluță și Mitriță alcătuiau cea mai letală linie ofensivă din Liga 1. Acum, la ”U” Craiova a mai rămas doar ultimul.

Cotat la 1,6 milioane de euro de transfermarkt.com, Gustavo are un trofeu în palmares cu Craiova: Cupa României. Gustavo a venit în Oltenia în 2016 de la ACR Messina, liber de contract.

Prin vânzările lui Screciu, Băluță și Gustavo, totalul banilor strânși de Craiova din vânzări în această vară ajunge la 5,8 milioane de euro.

La ”U” Craiova este așteptat un jucător important din Liga 1 în următoarele ore. Este vorba de Alexandru Cicâldău de la Viitorul.

UNA PE ZI! Cum a celebrat modelul suedez Ines Helene calificarea naționalei în ”sferturile” Cupei Mondiale. Internetul a... Programul sezonului 2018-2019 din Liga 1: FCSB - Dinamo se joacă în această lună. Iată țintarul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x