Antena Căutare

ULTIMA ORĂ: Dinamo are un nou antrenor. Vasile Miriuță a bătut palma cu Ionuț Negoiță și va debuta în derby-ul cu FCSB

După o ”luptă” aprigă cu Claudiu Niculescu, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, Vasile Miriuță, s-a impus și va deveni, începând din această săptămână, noul antrenor al lui Dinamo.

Șeful ”câinilor”, Ionuț Negoiță, a decis să meargă pe mâna tehnicianului Vasile Miriuță, 48 de ani, căruia îi promisese de 3 ani că-l va numi la Dinamo.

Mutarea lui Miriuță în ”Groapă” a fost facilitată de faptul că acesta are o clauză în contractul cu Chiajna conform căreia poate pleca oricând dacă are o ofertă mai avantajoasă.

În această după-amiază, Negoiţă a bătut palma cu Vasile Miriuţă, iar tehnicianul va începe munca la Dinamo după meciul cu Concordia. Miriuţă pleacă tocmai de la echipa din Chiajna şi l-a rugat pe patronul "câinilor" să fie de acord să nu-l implice în meciul direct de miercuri.

Debutul oficial al lui Miriuță pe banca ”câinilor” se va petrece duminică, la eternul derby al României contra celor de la FCSB.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Noul antrenor al lui Dinamo a antrenat în carieră echipe precum Enegie Cottbus, Ceahlăul Piatra Neamţ, Gyor, ASA Târgu Mureş, CFR Cluj și Concordia Chiajna.

OFICIAL: Stanciu și Chipciu au rămas fără antrenor! Rene Weiler, omul care a adus titlul cu numărul 34 la Anderlecht, a ... DAVID GINOLA: ”Opt minute am fost mort. Dacă nu era un defibrilator, acum schimbam pase în Cer!” A rămas fără puls, și-a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x