Antena Căutare

ULTIMA ORĂ: După Budescu, Dică mai pierde o vedetă pentru meciul cu Lugano. Misiunea FCSB devine una tot mai grea

Probleme uriașe de lot pentru Nicolae Dică înainte de meciul decisiv pentru ocuparea locului 1 în grupa G a Europa League. După ce în urmă cu două săptămâni l-a pierdut pe Budescu, cel care a încasat un ”galben” la Plzen, antrenorul FCSB a primit azi încă o lovitură.

Conform ultimelor informații, vârful Denis Alibec nu a participat la antrenamentul de astăzi al FCSB şi nu va face parte din lotul lui Nicolae Dică pentru confruntarea cu Lugano, programată joi, de la ora 22:05.

Se pare că vedeta roș-albaștrilor s-a accidentat din nou și nu va putea fi utilizat nici măcar un minut în partida de mâine. Alibec ratează astfel șansa de a se revanșa în fața fanilor. Nu a marcat nici măcar un gol în Liga 1, în timp ce în Europa League are o reuşită în partida cu Viktoria Plzen.

Alibec se alătură unei liste lungi de indisponibili pentru meciul de mâine. Planic, Romario Benzar, Teixeira şi Budescu vor lipsi la rândul lor cu Lugano. FCSB este calificată matematic în faza şaisprezecimilor, însă locul 1 nu e asigurat încă.

Unica veste bună înainte de meciul cu Lugano este Marco Momcilovic, cel care a revenit după accidentare și poate fi o soluție pentru centrul apărării.

Marius Șumudică, un nume similar cu performanța, dar și cu scandalul! Cele mai mari scandaluri iscate în ultimii ani de ... ULTIMA ORĂ! S-au tras la sorți grupele de calificare la Campionatului European U19. Șanse mari pentru România. Unde se v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x