Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Lovitură pentru Barcelona. Ce se întâmplă cu Philippe Coutinho, transferul de 160 de milioane de Euro

La doar două zile de la realizarea celei mai scumpe achiziții din istoria clubului, FC Barcelona a primit o lovitură destul de grea. Philippe Coutinho, achiziția de 160 de milioane de Euro, nu va putea evolua la catalani în această lună ianuarie.

Vizita medicală pe care a efectuat-o brazilianul a scos la iveală o accidentare destul de serioasă la coapsa dreaptă, astfel că debutul acestuia pe Nou Camp are șanse mari de a avea loc în februarie.

Clubul catalan a emis un comunicat prin care confirmă accidentarea jucătorului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel, debutul lui Coutinho pe Nou Camp, programat joi, în Cupa Regelui Spaniei cu Celta Vigo, se va amâna cu peste 3 săptămâni.

OFICIAL: Cea mai bună echipă din Liga 1 a anunțat două achiziții importante: un jucător de la Viitorul și unul de la Din... Gigi Becali anunță marea lovitură: ”Am semnat cu un jucător mai bun decât Coutinho!” Ce jucător de mare viitor va juca l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x