ULTIMA ORĂ: Transferul istoric al celor de la FCSB s-a realizat. Gigi Becali a încasat 10 milioane de Euro pentru Nicolae Stanciu

 

Până la îndeplinirea visului din ultimele luni, acela de a-l vinde pe Denis Alibec cu 10-15 milioane de Euro, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, se ”consolează” cu o altă lovitură uriașă din punct de vedere financiar.

Pe 26 august 2016, Nicolae Stanciu a devenea cel mai scump jucător transferat din România: 9,8 milioane de euro a plătit atunci Anderlecht pentru această mutare. Inițial, FCSB a încasat 7,8 milioane de euro, în momentul transferului, urmând să mai primească încă două milioane de euro pentru două clauze speciale: 1. dacă jucătorul ar fi evoluat în 50% din meciurile sezonului trecut, clauză care a fost îndeplinită, și încă un milion dacă echipa ar fi ajuns în grupele Champions League, lucru care s-a întâmplat.

Pe lângă cele 9,8 milioane de Euro, Anderlecht a mai achitat celor de la FCSB încă 200,000 de Euro, sumă datorată în urma unei alte clauze: suma de 9,8 milioane a fost achită într-o perioadă mai lungă de 10 luni.

În urma tuturor plăților, Nicolae Stanciu a devenit, ”cu acte în regulă”, jucător de 10 milioane de Euro. Informația a fost confirmată de impresarul jucătorului.

”Domnul Becali a primit toți banii de la Anderlecht. Toate clauzele din contractul jucătorului au fost îndeplinite şi banii au intrat în cont. A primit 10 milioane de euro în schimbul lui Stanciu”, a declarat Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe