Căutare Live

Un copil de 6 ani a câștigat un apartament pentru familia lui, după ce a făcut peste 3.270 de flotări în două ore

Un băiat de șase ani din Rusia a intrat în Cartea Recordurilor din țara sa, după ce a reușit să facă 3.270 de flotări în două ore, câștigând astfel un apartament pentru familia lui.

Un băiat de șase ani a intrat în Cartea Recordurilor din Rusia, după ce a reușit să facă 3.270 de flotări în două ore, câștigând astfel și un apartament pentru familia lui.

Ibrahim Lyanov, din Novy Redant, Rusia, a dat dovadă de o forță incredibilă.

Nu doar că a câștigat o casă nouă pentru familia lui, dar a bătut un nou record pentru cea mai lungă serie de flotări din istoria Rusiei.

Pentru cele 3.202 de flotări, clubul Chingiz din localitatea Novy Redant, locul unde s-a antrenat zilnic împreună cu tatăl său, i-a oferit și un apartament cu două camere.

Însă el nu s-a oprit aici. A reușit, în total, să facă 4.445 de flotari, stabilind astfel un nou record pentru Rusia.

Sursa: ladbible.com

Alexandru Tudorie a semnat cu Arsenal Tula... FC Viitorul a învins CFR Cluj, scor 1-0, şi a câştigat pentru prima dată Supercupa României...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri