Antena Căutare

Un fotbalist cunoscut din România a decis să se retragă la doar 29 de ani! "Gata, nu mai pot, a venit vremea să mă las"

Liviu Ganea, fosta mare speranţă a lui Dinamo, a decis să agaţe ghetele-n cui la doar 29 de ani. Măcinat de accidentări şi dezamăgit de problemele financiare pe care le are fotbalul din România, Ganea a preferat să facă un pas înapoi.

"Am decis, la 29 de ani, să iau o pauză! Nu au fost accidentări grave, dar am avut probleme musculare începând de la CFR Cluj. Am stat departe de teren cinci luni și jumătate, accidentarea mereu a recidivat, iar cluburile cu care am vorbit erau reticente. Am pățit asta de câteva ori și nici eu nu am vrut să trădez încrederea oamenilor. Am zis stop", a declarat Ganea în cadrul unei emisiuni tv.

Produs al lui Dinamo, Ganea era văzut drept o mare speranţă a "câinilor", dar şi a fotbalului românesc. A început excelent, dar n-a reuşit să menţină nivelul şi a plecat din Ştefan cel Mare pentru a juca la Otopeni sau Astra. În 2012, semna cu CFR Cluj şi spera să ajungă la echipa naţională.

OFICIAL: Neymar şi-a luat rămas bun de la jucătorii Barcelonei! Transferul la PSG urmează să fie anunţat... FOTO: Nebunie totală! Unde a ajuns tricoul purtat de Totti la ultimul meci din carieră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x