Antena Căutare

VIDEO! Florin Costea si Bourceanu s-au certat de la un aut

La GSP TV, Gigi Becali a confirmat conflictul dintre cei doi fotbalisti ros-albastri, dar a spus ca nu va lua masuri.

Tensiunea din lotul Stelei atinge cote alarmante. Florin Costea si Bourceanu au fost la un pas de bataie la antrenament, conflict confirmat si de Gigi Becali la GSP TV:

"Da a existat un conflict intre Bourceanu si Florin Costea. Am discutat cu fiecare in parte, cu cei de la echipa, nu e chiar asa cum amplifica presa. Jucatorii mi-au spus: nea Gigi nu sunt lucruri normale dar se intampla la fiecare echipa. Nu au fost cu imbranceli sau loviri ci doar cuvinte aruncate.

De la un aut s-au apucat. La un meci amical, s-au certat care sa bata. Au fost discutii, dar nu a fost agresiune. Nu s-au imbrancit. La Florin Costea sunt probleme de adaptare. A fost obisnuit altfel la Craiova. Usor-usor o sa isi revina. Daca eu credeam ca nu se adapteaza, renuntam la el. Dar orice mica greseala pe care o face el i-o spune antrenorului. E mai bine sa incercam sa facem un fotbalist mare din el decat sa taiem in carne vie" a spus patronul stelist.



Foro: gsp.ro

Victor Piturca isi asuma vina pentru situatia lui Marica de la Schalke... LPF a respins contestatia "cainilor" in cazul Marius Constantin. FC Vaslui ramane cu cele 3 puncte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x