Antena Căutare

VIDEO: Momente dramatice la Guangzhou. Patricia Țig s-a prăbușit pe teren și a fost nevoită să abandoneze în turul I

Jucătoarea de tenis Patricia Maria Țig (128 WTA) a trecut prin momente extrem de dificile în această dimineață, în runda inaugurală a turneului de la Guangzhou. În setul secund, la scorul de 2-6, 2-4 în favoarea rivalei Danka Kovinic, Patricia s-a prăbușit pe teren și medicii au intervenit de urgență.

Din cauza căldurii excesive din China, Țig a lesinat pe teren și nu a mai putut continua partida. Sportiva din România s-a văzut forțată să abandoneze partida cu Danka Kovinic (Muntenegru), la scorul de 2-6, 2-4.

Pe serviciul româncei, la scorul de 40-40, Patricia își pierde puterile și arată semne vizibile de slăbiciune. Imediat, arbitra de scaun oprește meciul și cere intervenția medicilor. Din păcate, românca nu și-a mai revenit și a abandonat meciul cu Kovinic.

IATĂ AICI MOMENTUL ÎN CARE PATRICIA SE PRĂBUȘEȘTE

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Celelalte jucătoare din România prezente la turneele din Asia, Cîrstea și Begu, au obținut azi victoriii la Seul:

Sorana Cîrstea - Misa Eguchi 6-1, 6-3

Irina Begu - Vara Wongteanchai 2-6, 6-3, 6-3

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Contra! Ionuț Negoiță a făcut alegerea finală între Miriuță și Niculescu... VIDEO: Scandal în Paradis. Cavani și Neymar s-au contrat pe un penalty! Decizia de ultimă oră a antrenorului Emery...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x