Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Viitorul Constanța și-a aflat adversara din turul 1 al Europa League. Noroc imens pentru Gică Hagi. Când intră în urne FCSB

Viitorul Constanța, campioana României din urmă cu două sezoane, și-a aflat azi, la Nyon, adversara din turul 1 preliminar al Europa League, competiție în care s-a calificat după evoluția din sezonul precedent de Liga 1. Elevii lui Hagi vor da piept cu Racing Union din Luxemburg, una dintre cele mai slab cotate echipe intrate în urne.

Racing Union FC - Viitorul Constanța, din turul 1 al Europa League, se va juca în dublă manșă, pe 12 iulie în Luxemburg, respectiv 19 iulie la Ovidiu.

ULTIMA ORĂ! Viitorul Constanța și-a aflat adversara din turul 1 al Europa League. Noroc imens pentru Gică Hagi. Când intră în urne FCSB

Viitorul lui Gică Hagi a avut noroc la această tragere la sorți. Celelalte echipe pe care le puteau înfrunta doborgenii erau mult mai bine cotate: Buducnost Podgorica (Muntenegru), Partizani (Albania), Ujpest (Ungaria) și Samtredia (Georgia).

În schimb, Racing Union FC este una dintre cele mai slabe echipe intrate în competiției. Luxemburghezii au un coeficient UEFA de 0,875. Doar trei echipe sunt mai slabe din acest punct de vedere.

Racing Union FC este un club înființat în 2005, cu 4 ani înainte de apariția în fenomen a Viitorului lui Hagi.

Racing Union a treminat sezonul din Luxemburg pe locul 7 din 14 echipe și participă în Europa League grație câștigării Cupei, după o finală cu Hostert, câștigată cu 4-3 la penalty-uri.

FCSB își va afla adversara de la ora 15:00. Vicecampioana României va fi cap de serie în turul II, urmând a evita nume importante, precum Sevilla, Besiktaş, RB Leipzig, Burnley sau Bordeaux. Cele mai grele posibile rivale ar fi CSKA Sofia, Jagiellonia şi Glasgow Rangers.

FCSB este cap de serie la tragerea la sorți de azi din turul II preliminar alături de:

Sevilla (Spania)
Beşiktaş (Turcia)
Sparta Praha (Cehia)
Genk (Belgia)
AZ Alkmaar (Olanda)
RB Leipzig (Germania)
Burnley (Anglia)
Atalanta (Italia)
Bordeaux (Franţa)
Ufa (Rusia)
Rio Ave (Portugalia)
Asteras Tripolis (Grecia)
Mariupol (Ucraina)
Hajduk Split (Croaţia)
Admira Wacker Mödling (Austria)
LASK Linz (Austria)
St Gallen (Elveţia)
Vitesse (Olanda)
Atromitos (Grecia)
Hapoel Haifa (Israel)
AEK Larnaca (Cipru)
Jagiellonia Białystok (Polonia)
Aberdeen (Scoţia)
Djurgården (Suedia)
Dinamo Brest (Belarus)
Lillestrom (Norvegia).

După muncă, și răsplată! DEZMĂȚ la piscină pentru jucătorii Angliei, după ce au învins Tunisia la Cupa Mondială. Fotbali... Biletul Zilei 20.06.2018. Trei meciuri spectacol de azi ne aduc un pont bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x