Antena Căutare

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO ONLINE!

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! Debut infernal pentru cea de-a doua nou-promovată din Liga 1. Dunărea Călărași, echipa lui Dan Alexa, se deplasează pe terenul Viitorului lui Gică Hagi, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! Debut infernal pentru cea de-a doua nou-promovată din Liga 1. Dunărea Călărași, echipa lui Dan Alexa, se deplasează pe terenul Viitorului lui Gică Hagi, într-un duel care poate fi urmărit live video online pe site-urile DigiSport (dacă ești abonat Digisport) sau Telekom Sport (dacă ești abonat Telekom Sport). Meciul Viitorul - Dunărea este live video online, duminică, de la ora 18:00.

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! ”Campioana” Ligii a 2-a din sezonul anterior, Dunărea Călărași are un debut dificil de sezon. Echipa antrenată de Dan Alexa are însă un lot aproape total schimbat față de sezonul trecut. La Călărași au venit 15 jucători noi și au plecat alți 14. Printre venirile cu nume îi găsim pe Cucu (Botoșani), Monroy (Dinamo), Straton (Poli Timișoara) și Șeroni (Poli Timișoara).

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! Echipa lui Dan Alexa este la a doua încercare de a ajunge în Liga 1. La prima, echipa din Călărași a eșuat. La finalul stagiunii 2015-2016, Dunărea câștiga 3-1 acasă cu UTA, dar pierde 1-4 în retur, după prelungiri, și rata barajul de promovare cu FC Voluntari.

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! În ceea ce privește echipa lui Gică Hagi, Viitorul a suferit pierderi importante în vară. Au plecat oameni de bază și de națională de la Ovidiu, precum Cristi Ganea și Alexandru Cicâldău. La veniri nu putem spune că a făcut spectacol fosta campioană. Putem aminti la acest capitol venirile lui Vl. Achim (FCSB), Luchin (CFR), Houri (Lens), Băjan (Pandurii) și Țâră (Șirineasa).

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! Duelul de la Călărași este, alături de duelul CFR Cluj - FC Botoșani, cel mai dezechilibrat meci al etapei. Viitorul are cote de la 1,48 la 1,55 pentru victorie, în timp ce echipa lui Alexa e outsider uriaș cu 7,25-7,50. Remiza primește cota 3,80.

Viitorul - Dunărea Călărași LIVE VIDEO! Având în vedere diferența de valoare și de experiență, mizăm la acest meci pe echipa lui Gică Hagi.

Biletul Zilei 18.07.2018! Trei meciuri spectacol de miercuri aduc un pont uriaș... OFICIAL: A căzut recordul de 17 ani deținut de Gianluigi Buffon! Alisson Becker a devenit cel mai scump portar din istor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x