Antena Căutare

Vlad Rosca: "FRF si LPF nu au acceptat dialogul pentru ca nu pot proba ca nu avem dreptate"

Vicepresedintele Universitatii Craiova, Vlad Rosca, a vorbit despre conferinta de presa comuna a FRF si LPF, la care a fost prezent si in cadrul careia s-a incercat lamurirea situatiei clubului din Banie.

"Am incercat sa facem totul transparent, noi sa venim cu actele noastre si Federatia cu ale ei. Eram sigur ca nu se va putea intampla acest lucru. Nu au cum sa probeze ca nu avem dreptate. Am venit cu multe acte, nu m-am dus pus pe cearta asa cum au crezut ei. Am sperat ca putem avea o discutie civilizata pe dovezi, nu pe demagogie, insa acest lucru nu a fost posibil. Mi s-a spus sa stau in sala, dar sa nu vorbesc. Nu de asta am venit, sa ma cert cu Vali Alexandru si cu avocatul Ciubota, care are mari trairi in ceea ce priveste Universitatea Craiova.

Speram ca acum, la 3 luni de la dezafiliere, sa ni se prezinte o hotarare. Noi nu am primit decat o instiintare, ei nu ne-au dat hotararea motivata. La Judecatoria Sectorului 2 noi avem o actiune in anulare, dar nu avem decizia. Nu avem ce sa anulam.

Am luat licenta si anul acesta, dar pentru liga a doua. Nu am nimic cu Poli Timisoara si cu Gloria Bistrita, dar aceste doua echipe au fost invitate sa joace in esalonul secund.

Nu sunt doua, sunt mai multe societati, vreo sase in total. FC Craiova se ocupa de licentiere, iar FC U Craiova se ocupa de marketing, de creditarea celeilalte societati. Este o problema interna a noastra. Daca incercam sa evitam Fiscul, erau repercusiuni.

Ei incearca sa distraga atentia. Noi aveam doua intrebari: prima era daca ne pot prezenta o decizie motivata in cazul dezafilierii Craiovei. Pentru ce a fost exclus clubul? Pentru trei acte semnate de Adrian Mititelu care au ajuns la Federatie?! In Grecia, in Italia s-au intamplat lucruri mai grave, s-a lasat cu arestari, lucrurile au fost foarte clare", a spus Vlad Rosca la GSP TV.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Adrian Mititelu: „Sandu si Dragomir au plecat in Albania de frica DNA”... Juristii FRF si LPF: "Mititelu a persiflat regulamentele. Daca nu era dezafiliata Craiova, tot fotbalul romanesc er...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x