O nouă probă de foc, emoții la maximum și trei chefi mai pretențioși ca niciodată! De data asta, salata de boeuf fine dining a făcut diferența!
O nouă probă care le va testa și mai mult abilitățile de bucătari concurenților rămași. Precizie, rapiditate, eficiență, tehnică, gust, acestea sunt doar câteva dintre calitățile pe care chefii Dumitrescu, Bontea și Scărlătescule urmăresc acum, în vederea formării celor trei echipe.
Și de data asta, ce părea simplu s-a dovedit complicat! Avertismentul lui Chef Scărlătescu a fost clar: „Râdeți din nou, râdeți, că așa ați râs și la salat de fructe!”. Acum, a venit rândul „banalei” salate de boeuf în stil ”fine dining”, adică „puțin, dar gustos și colorat”. Și la o așa probă, nu numai termenii pretențioși le-a dat de furcă celor mai iscusiți bucătari, ci și maioneza!
Termenul fine dining este din ce în ce mai folosit în peisajul culinar, mai ales când miza este calitate, selecția și combinațiile unice, minimaliste. Porții mici, dar viu colorate, gusturi rafinate! Au reușit oare concurenții să bifeze toate aceste criterii preparând salată de boeuf?