Antena Căutare

Vremea 21 ianuarie. Ninsorile blochează România! Avertismentul meteorologilor

Vremea 21 ianuarie. Ninsorile blochează România.

Vremea 21 ianuarie. Ninsorile blochează România. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo, valabilă de sâmbătă de la ora 15.00, până duminică la ora 6.00.

Vremea 21 ianuarie. ANM a emis sâmbătă o informare de vreme rea, potrivit căreia în Muntenia şi în Dobrogea va fi lapoviţă şi apoi ninsoare, iar de duminică aria ninsorilor se va extinde cuprinzând aproape toată ţara.

Din a doua parte a zilei de sâmbătă, aria precipitaţiilor se va extinde în sud şi sud-est; în Muntenia şi în Dobrogea acestea vor fi în general moderate cantitativ, ploaie şi lapoviţă la început, iar în cursul serii şi al nopţii predominant ninsoare, astfel că se va depune strat nou de zăpadă în medie de 4...8 cm. În zona montană, în special în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, temporar va ninge.

Prognoza meteo, 21 ianuarie. Meteorologii anunţă că vântul se va intensifica în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică (20/21 ianuarie) la munte, mai ales pe creste, cu rafale de peste 70 km/h, local viscolind sau spulberând zăpada, iar în sud şi sud-est va deveni moderat, cu intensificări de până la 40…45 km/h local în Dobrogea.

Începând din a doua parte a zilei de duminică, aria precipitaţiilor va fi în extindere în majoritatea regiunilor şi treptat vor predomina ninsorile.

„Duminică, ţara noastră va fi abordată de un ciclon mediteranean, iar precipitaţiile se vor extinde în toată ţara. Vor fi în prima parte a zilei lapoviţă şi ninsoare, vântul se va intensifica în vest şi sud-vest şi la munte, iar noaptea va fi viscol în partea de sud-est a ţării. Totuşi, vom avea o vreme mai caldă decât normalul acestei perioade”, a mai spus Mirela Polifronie, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

sursă: mediafax.ro

Iarnă ucigașă în Europa! Oamenii cad victime furtunilor și zăpezii. O femeie şi bebelusul ei au scăpat cu viaţă ca print... Rezultate Loto 21 ianuarie. Rezultatele tragerilor din 21 ianuarie 2018. Numerele câştigătoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x