Antena Căutare

ANM a emis prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie 2023. Cum va fi vremea în următoarele 2 săptămâni și când se răcește

ANM a emis prognoza meteo pentru perioada 2- 15 ianuarie. Meteorologii anunță o răcire a vremii în următoarele două săptămâni.

După o perioadă anormal de caldă, meteorologii anunță o perioadă de răcire, cu posibilități de precipitații. Când scad temperaturile

Shutterstock

Meteorologii au făcut o estimare a vremii în următoarele două săptămâni pentru fiecare regiune a țării în parte. ANM anunță că după o perioadă neobișnuit de caldă pentru această perioadă, vom avea parte de o scădere a temperaturile. Probabilitatea de precipitaţii va creşte în următoarele două săptămâni, potrivit meteoromania.ro.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie 2023

ANM a precizt că sunt prognozate temperaturile maxime şi minime, mediate pentru fiecare regiune a ţării şi adaptate local cu modele statistice şi sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicată de apariţie a precipitaţiilor.

În următoarele 2 săptămâni nu vom avea parte de ger aprig, însă valorile mai scad, comparativ cu temperaturile cu care a debutat anul 2023.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Banat

Valorile termice, cu mici variaţii de la o zi la alta, vor fi în scădere în prima săptămână de prognoză până la medii ale maximelor de 4...6 grade şi ale minimelor de 2...5 grade. Pe parcursul celei de-a doua săptămâni, temperatura aerului va oscila uşor şi va atinge medii regionale ale maximelor de 4...7 grade şi ale minimelor de -2...0 grade. Probabilitatea de precipitaţii va creşte treptat începând cu data de 4 şi se va menţine ridicată pe tot parcursul intervalului.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Crișana

Valorile termice, cu mici variaţii de la o zi la alta, vor fi în scădere pe parcursul primei săptămâni de prognoză, mai accentuat spre sfârşitul acesteia, până la medii ale maximelor de 3...5 grade şi ale minimelor de -3...-2 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative, astfel se vor atinge medii regionale ale maximelor de 2...5 grade şi ale minimelor de -4...-1 grad. Începând cu data de 4 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Transilvania

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice vor oscila, iar spre finalul acesteia tendinţa va fi de scădere, spre medii ale maximelor în jurul a 2 grade şi ale minimelor de -4...-3 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 1...4 grade şi ale minimelor de -6...-3 grade. Vor fi precipitaţii în 4 şi 5, dar cu o probabilitate mai mare pentru apariţia acestora începând cu data de 6 a lunii ianuarie.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Maramureș

Valorile termice, cu mici variaţii de la o zi la alta, vor fi în scădere pe parcursul primei săptămâni de prognoză, mai semnificativ spre sfârşitul acesteia, până la medii ale maximelor de 2...4 grade şi ale minimelor de -5...-3 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative, astfel se vor atinge medii regionale ale maximelor de 1...3 grade şi ale minimelor de -5...-2 grade. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată începând cu data de 4 a lunii ianuarie.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Moldova

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, iar spre sfârşitul acesteia tendinţa va fi de scădere semnificativă, spre medii ale maximelor de -1...1 grad şi ale minimelor de -6...-4 grade. Pe parcursul celei de a doua săptămâni, temperatura aerului nu va avea variaţii importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 1...4 grade şi ale minimelor de -6...-3 grade. Începând cu data de 4 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Dobrogea

Valorile termice, cu mici variaţii de la o zi la alta, vor fi în scădere pe parcursul primei săptămâni de prognoză, mai accentuat spre sfârşitul acesteia, până la medii ale maximelor de 3...4 grade şi ale minimelor de -1...0 grade. În a doua săptămână, temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative, astfel se vor atinge medii regionale ale maximelor de 4...7 grade şi ale minimelor de -1...2 grade. Probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată începând cu data de 6 a lunii ianuarie.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Muntenia

În prima săptămână de prognoză, valorile termice vor oscila de la o zi la alta, iar spre finalul acesteia tendinţa va fi de scădere semnificativă, spre medii ale maximelor de 4...5 grade şi ale minimelor de -2...-1 grad. Pe parcursul celei de a doua săptămâni, temperatura aerului nu va avea variaţii importante de la o zi la alta, astfel se vor atinge medii la nivel regional ale maximelor de 4...7 grade şi ale minimelor de -3...-1 grad. Începând cu data de 6 a lunii ianuarie, probabilitatea de precipitaţii va fi ridicată.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie în Oltenia

Pe parcursul primei săptămâni de prognoză, valorile termice vor oscila, iar spre sfârşitul acesteia tendinţa va fi de scădere accentuată, spre medii ale maximelor de 5...6 grade şi ale minimelor de -2...-1 grad. În a doua săptămână, variaţiile temperaturii aerului nu vor fi semnificative şi se vor atinge medii regionale ale maximelor de 4...7 grade şi ale minimelor de -2...0 grade. Probabilitatea de precipitaţii va creşte treptat începând cu data de 5 şi se va menţine ridicată pe tot parcursul intervalului.

Prognoza meteo pentru intervalul 2-15 ianuarie la munte

Vremea se va răci treptat pe parcursul primei săptămâni, astfel încât la sfârşitul acestia, când tendinţa procesului de răcire va fi de accentuare, se vor atinge medii ale temperaturilor maxime diurne de -3...-2 grade şi ale celor nocturne de -8...-7 grade. În a doua săptămână de prognoză temperatura aerului va avea mici ocilaţii de la o zi la alta, astfel încât se vor înregistra, în medie, valori maxime de -5...-2 grade şi minime de -9...-6 grade. Vor fi precipitaţii în 4 şi 5, dar cu o probabilitate mai mare pentru apariţia acestora începând cu data de 6 a lunii ianuarie.

Prognoza meteo 3 ianuarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Prognoza meteo 4 ianuarie 2023. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x