Antena Căutare

Avertisment pentru românii din Marea Britanie! Va fi cea mai geroasă iarnă din ultimii 8 ani

Avertisment pentru românii din Marea Britanie- va fi o vreme deoasebit de rea. Meteorologii spun că s-ar putea confrunta cu cea mai grea iarnă din ultimii 8 ani din cauza ciclon arctic venit dinspre Siberia.

Avertisment pentru românii din Marea Britanie! Va fi cea mai geroasă iarnă din ultimii 8 ani
cea mai grea iarna din mara britanie

Avertisment pentru românii din Marea Britanie. Cei care trăiesc în Regatul Unit sau care își vor petrece acolo sărbătările de iarnă se vor confrunta cu vreme deoasebit de rea. Meteorologii din Marea Britanie avertizează că s-ar putea confrunta cu cea mai grea iarnă din ultimii 8 ani, iar asta din cauza ciclon arctic venit dinspre Siberia.

Românii din Marea Britanie care vor să petreacă Crăciunul și Revelionul în Regat ar trebui să se aștepte la vreme foarte severă, cu temperaturi de -13 grade şi ninsori abundente, cauzate de persistența unui ciclon artic dinspre Siberia.

”Ne aşteptăm ca această iarnă să fie diferită de ultimele şapte ierni mai blânde de care am avut parte, cu un risc crescut de intruziuni reci în partea de nord a Europei şi temperaturi sub media normală în ianuarie şi februarie", a declarat, Eleanor Bell, meteorolog la The Weather Company.”, citat de mediafax.ro.

"Sunt aşteptate ninsori şi gheaţă atât în nordul, cât şi în sudul (Marii Britanii), aşa că populaţia ar trebui să se pregătească pentru perturbarea traficului rutier, feroviar şi la aeroporturi", a completat Leon Brown.

De menționat este și faptul că, în 2010, Marea Britanie a experimentat cea mai rece lună decembrie din ultimii cel puţin 100 de ani, cu temperaturi de până la -21 grade Celsius în nordul Scoţiei şi ninsori abundente în toată ţara, inclusiv la Londra.

Iarna 2018- 2019 se prefigurează a fi una extrem de grea, cea mai grea din ultimii 20 de ani, cu temperaturi și fenomene meteorologice severe. Vezi aici cum va fi vremea în luna a decembrie și la ce trebuie să ne așteptăm.

Avertizare ANM fenomene meteo periculoase! Cod galben de ceață și polei în multe județe... Meteo. Ger cumplit de 1 Decembrie, Ziua Națională a României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x